Všechno nebo aspoň něco o darech Božích nejen pro mě...

Nebeská firma

30. 9. 2011 12:14

Svatý Petr v nebi si oddychl. "Uf, konečně je po všem, snad si teď na chviličku odpočineme." Sotva to dořekl, přišel Nejvyšší šéf. Se svým starostlivým, otcovským výrazem pronesl: "Moje milované dítě svádí velký boj. Se mnou už mluvila, ale tentokrát je to vážně, asi bude potřebovat i vaši pomoc, tak buďte připraveni." V ten stejný okamžik přišla krátká zpráva Marii: Maria, přimlouvej se za mě. Maria neváhala a začala s přímluvnou modlitbou. Přišla další zpráva, tentokrát pro Zdislavu. Následovaly další a další krátké zprávy pro většinu zúčastněných. Všichni začali dělat maximum pro záchranu duše oné dívky. Celé nebe bylo vzhůru nohama. Dokonce i anděl strážný a archandělé nasadili plně své síly, aby ona dívka vyhrála tento boj.

Mezitím se dívka úpěnlivě modlila. Sváděla boj mezi dobrem a zlem. Věděla, že může vyhrát jenom s pomocí Boží, proto zburcovala celé nebe. Sama by to nezvládla, a proto posílala smsky nejen k Bohu, ale i k těm svatým, na které si právě vzpomněla. Pro jistotu pronesla "Všichni svatí a světice Boží, orodujte za mě" a doufala, že tento boj vyhraje. Je to tak těžké, ubránit se pokušení, ale ví, že s Božím ansáblem za zády (nebo spíše v srdci) vyhrát může. Ještě chviličku vydržet tak silné pokušení, tak velkou a nutkavou touhu udělat to, co je proti Božímu řádu, ještě víc se modlit Pane Ježíši, dej mi sílu, ať tento boj vyhraju, ještě víc myslet na dobro a na ostatní, ještě chvilku přemáhat pokušení, Bože dej mi sílu...

Celé nebe radostí zaburácelo obrovským a hlučným Halelujaaaaa, hosanaaaaa. Všichni jásali nad vítězstvím této malé a přitom tak ceněné duše. Konečně dokázala tento boj vyhrát. Ona se taktéž radovala. Díky Bohu a taky díky všem v nebi, vysílala krátkou modlitbu do nebe s obrovským klidem a pokojem v duši. V nebi téměř pořádali oslavu na vítězství této maličké. Svatý Václav se pousmál. "To jsem rád, že to vyhrála. Už i já jsem věděl, že jenom s Bohem můžu zvítězit." Svatý Petr se zamyslel a povídá: "Tak doufám, že teď už si opravdu na chvilku odpočineme." Hospodin, ač na druhé straně nebe, ho slyšel a pronesl: "Tato maličká sice tuto bitvu vyhrála, ale ještě může přijít mnoho proher. Skutečné vítězství bude až tady u nás. Ale na zemi je dalších šest miliard lidí, kteří den co den potřebují vaši pomoc a posilu. Tak hurá do práce, ať se můžeme radovat z dalších a z dalších, kteří budou v Mém jménu vyhrávat." A skutečně, rozsvítilo se červené světlo a Hospodin věděl, že k Němu mluví jiný, pro něj tak důležitý, človíček, který potřebuje pomoc.

Zobrazeno 1160×

Komentáře

Lenochod

jéé krásné :))

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Nejnovější

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková