Všechno nebo aspoň něco o darech Božích nejen pro mě...

Znáte signály.cz?

15. 11. 2011 21:15

O signálech jsem se poprvé dozvěděla ještě na konci základní školy (což znamená asi tak 5 let zpátky). Tenkrát jsem si nadšeně založila profil ještě pod starým nickem a ještě nadšeněji jsem hledala všechny možné známé i méně známé právě na signálech. Kdykoliv jsem šla na nějakou křesťanskou akci, tak první, co následovalo po příjezdu z ní - hledala jsem nové známé na zelených vlnách. Nechala jsem se autorizovat, po čase jsem si začala říkat jinak, takže jsem zrušila starý profil, znovu se zaregistrovala a při návštěvě Svatého Otce ve Staré Boleslavi nechala autorizovat.

Nový nick ani pár let navíc mi nezabránily v tom, abych vyhledávala známé právě na signálech stejně nadšeně jako předtím. Čas od času jsem si vyhledala nějakou akci, přečetla zajímavý článek, napsala někomu vzkaz a podobně. Občas mě napadlo, že bych si i založila vlastní blog... ale co bych tam psala, vždyť by to nikdo nečetl, strávila bych u pc ještě víc času než doposud...

Je to asi rok zpátky, co byla vyhlášena soutěž na podporu nějakého projektu. Bylo nutné napsat článek na blog a jeden kněz mě poprosil, abych napsala článek o adoptované farnosti v severních Čechách. Pár hodin před ukončením soutěže jsem rychle vymyslela název blogu (nesměl to být ledajaký název, muselo to být něco, co má se mnou nějakou souvislost, nějaký skrytý význam, něco, k čemu mám vztah já...), sepsala článek a to bylo všechno. Sem tam jsem na blog něco přihodila a některé články se dokonce i vcelku hodně četly...:)

Asi od ledna jsem hodně přemýšlela nad Worshipovým festivalem United ve Vsetíně. Chtěla jsem jet jako dobrovolník, ale příliš pozdě jsem se rozhoupala k přihlášení. Když už jsem byla smířená s tím, že tam nepojedu, dostala jsem nabídku od signálů, že bych mohla jet jako dobrovolník s nimi. Neváhala jsem a kývla. Nakonec to vyšlo tak, že jsem se na United dostala zcela gratis. Byl to úžasný víkend strávený v Boží přítomnosti a s nejčastější otázkou na rtech: Znáte signály.cz?

Aby toho nebylo málo, týden po Unitedu jsem jela na Festival Na Vodě. Jak jinak, než za stánek signály. Dokonce jsem získala autorizátorská práva a od té doby především schvaluju (nebo neschvaluju) profilové fotky.

Znáte signály.cz? Já ano. A díky nim jsem se dostala na mnohé zajímavé akce, potkala a poznala mnohé jedinečné osůbky, díky blogovým článkům jsem se přiblížila Bohu nebo jsem si aspoň spoustu věcí uvědomila. A jsem ráda, že tu takový komunitní web (vlastně takový lepší zelený facebook pro věřící mladé lidi;) ) je.

PS.: Možná někdy působím jako přísná autorizátorka, když spoustu fotek zamítám. Tímto se všem zúčastněným omlouvám, nicméně pravidla jsou pravidla a já se je snažím dodržovat ;)

Zobrazeno 2696×

Komentáře

Marteo

To Jan Škrášek: Právěže se snažím ty pravidla moc neporušovat ;)

Theresie

Krásně sepsané:-)

Zobrazit 7 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Nejnovější

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková